fredag 13. april 2012

Sommarservis


Äntligen är helgen här. Det är fredag, myskväll med hemmagjord pizza och massa nya filmer väntar, och nu ska vi snart gå mot tågstation och möta maken Idag har jag och gänget varit ute på en liten shoppingrunda och gått på cafe. Det blev jätte fint väder, så vi kunde sitta ute i solen och fika. I vanlig ordning blev det ett litet besök på Nille. Där hade det kommit in vårnyheter och självklart en ny servis till bara några ynka riksdaler per del. Det blev en liten servis med koppar och assietter som ska användas på min födelsedag på söndag:). Green gate i all ära, men om du får 6 koppar för samma pris som 1 kopp, då är det här mycket roligare att köpa tycker jag. Servetter är något jag alltid köper där också, billigt och bra.


Blev lite fika när vi kom hem också. Har aldrig sett dessa tidigare i matbutiken, men de är så pytte pytte små att du tar en i ett nafs, perfekt till kaffet om du bara vill ha nåt litet till. Fanns dessa med choklad och andra med jordgubbar.


Dagens baby, min underbara lilla Freja som snart är 10 månader gammal. Hon posar i den vita korgen i sin ljuvliga roströja bland mosters roskuddar. Tänk vad man kan älska en liten varelse.Trevlig helg!