onsdag 1. juni 2011

Juni ♥


Äntligen är sommarens första månad här. Det känns i kroppen. Känslorna sprätter och man är allmänt lycklig. Tog en kvällsrunda i trädgården, så ljuvligt. Nyponbusken har börjat knoppa. Snart står hela busken i blom, och den är stor så där kan man njuta av vackra rosor inom kort. Det är också något på väg att slå ut i vackra blå liljor, som jag inte vet riktigt vad det är. Ska ta bilder när den blommar, kanske någon vet vad det är då. I alla fall, en runda i kvällssolen i sin egen trädgård var så mysigt.

Här tar vi lite ledigt en dag, jobbar en dag och så helg;). Blev en helgbukett idag också, så vackert att dela upp buketten och låta fler platser i hemmet förgyllas av vackra blommor.

Nu har vi äntligen köpt matsalsbord. Det blev det stora på 3,5 meter långt som rymmer 16 personer. Nu ska vi ha middagar så det heter duga!!! Stolar blir ett litet projekt. Vi ska ha 10 nya. Har hittat en stol som är jätte bekväm och snygg som skulle passa till bordet. Men den är i träfärg. Så ska vi ha dom får vi måla dom vita, så det blir ett projekt i så fall. Men men, fram med penseln så det ryker bara. Till hösten kommer nog vardagsrummet vara färdigt. Så härligt!

Nu är det mys med mannen, och så ska jag kolla runt lite hos er!

Natti natti och ha en underbar långhelg ♥