torsdag 15. mars 2012

Spetsgardiner

 

Idag visar jag en liten bildkavalkad från ett nytvättat hus:). Det luktar ajax och färska blommor står på borden. Då är helgen välkommen i morgon! Som ni ser så har jag alltså för första gången satt upp spetsgardiner. Jösses säger jag bara, det blev så bra. De släpper igenom allt ljus, och rummet känns så mkt större. Jag fick sommarkänslor med en gång jag satte upp dem. Nu återstår det bara att fålla upp dem, med fållband man stryker på. Men det ska min kära mor göra när hon kommer näst nästa vecka. Så tills vidare ligger de på på golvet, men det står jag ut med några dagar:).


♥ Nu när jag vet hur fina de är, ska jag skaffa några till. Testade nämligen en gardin som duk, åhh så fint till sommarens kalas ♥Vårt älskade skåp som vi tycker så mycket om står i matsalen. Ser ni min lilla servettsamling i hörnet:)

Har börjat gilla lite silverdetaljer, dessa krukorna tex matchar fint till allt det vita, och nu med spetsgardiner tycker jag verkligen att de passar in.


Paraplyväxten växer så det knakar, massa nya skott. Spännande att se hur stort det blir.Snart kommer de små sötnosarna upp... 


Också sovrummet har fått spetsgardiner, där blev det nästan ännu finare. Nu när våren och sommaren kommer så märker man hur stort behov man har av ljuset, och detta hjälper verkligen..Känns som att inte ha gardiner men ändå ha:).

 

Mat måste inhandlas så nu önskar jag er en underbar dag. Ikväll dras vinnaren i min tävling, kanske vinner just DU!