lørdag 17. mars 2012

Ljuvliga detaljer


Hej på er! 

Mitt utepyssel är inte klart ännu, så får vänta lite till. Men tänkte visa er ett enkelt pyssel jag gjort inomhus istället. Ett hjärta av ståltråd, lite tygrester och lite hampatråd, och voila så har du ett vackert dekorationshjärta, är det inte fint? Hittade det i en gammal inredningstidning från 2004, så jag är inte direkt tidig med ideèn, haha. Har hängt det på vitrinskåpet. En fin gå bort present kanske? Kostade mig ingenting i alla fall. Har helt sonika, sytt en remsa som jag vänt ut och in, och trätt på hjärtat och knytit ett snöre att hänga den i. 

 

Där har jag också hängt dessa underbara små äggen från Mester grønn. Ju äldre jag blir, desto mer gillar jag påsken känner jag. Måste man vänta tills man får barn med att måla ägg?, eller är det lov att göra det nu också, thihi. I så fall ska jag måla i olika pasteller:).


Har hittat en sån fantastisk vacker ljuslykta i skirt rosa fattigmanssilver. Kunde inte slita blicken från den i butiken, så maken sa att det är bättre du köper den, annars går du och pratar om den resten av helgen, haha. Den fanns också i pastellgrönt, vilket inte hade varit så dumt att matcha med, tål att tänkas på:).


Det är fint att blanda massa ljusstakar, här den nya tillsammans med Tine K:s. 


Nu blir det lite pyssel i trädgården, så väntar hemmagjord ceasarsallad och bra tv framåt kvällen. Vad hittar ni på?

Massa kramar!

♥