tirsdag 20. mars 2012

När man vill ta en fika på terassen...

 

Ja, då kan man slå sig ner här. Att pyssla ute, och göra det mysigt såhär års, är det bästa som finns. Som ni ser har ett litet cafemöbel-set ställts fram och alla stolskuddar samt soffkuddar har jag FYNDAT på Jysk. 35 kr styck, löp och köp säger jag bara. Det är lika fint i verkligheten som på bild! Det finns kuddar, stolsdynor, överkast mm.

Att sätta sig här med en kaffe, i min fina kopp från PIP studio, det är livskvalite. När dessutom solen ligger på är det ju så ljuvligt.Äggen på bordet är från Plantagen, de är i sten och kostade 19 kr, ett litet tips! 


Måste börja använda mina fina koppar mer. Man hittar sina favoriter till kaffet eller hur? Min är en latte kopp från Green gate. Men känner på mig att denna kan bli en favorit nu också, bara den får komma fram. En liten Bellis i sementkruka och ett par ägg ger lagom påskstämning. Det är ju faktiskt bara 2 veckor kvar till påsk!


Sittdynorna är charmigt gammeldagsa och har små vita knappar sytt i skarvarna.Här är tanken att jag ska spendera många timmar i vår och sommar, på min nya hobby...att virka filtar och annat fint. Det blir bra det! Har ni förresten några bra mönster till virkning ni vill dela med er av, blir jag jätte glad. Först ska jag göra en liten filt med mormorsrutor!Såhär ser överkasten/filtarna ut. Dessa ska jag i gästrummet i sommar! Det är till enkelsäng och är rutigt på ena sidan, och blommigt på andra. Fint att vika ner ena kanten så bägge delar syns.


Rosa och pastelligt


På min födelsedag kommer godsakerna serveras på mina fina Ib Laursen fat. Ibland måste man stanna upp, se sig omkring och se hur mycket fint man har i sina skåp! 
Ha en strålande tisdag mina vänner.