søndag 18. mars 2012

❀❀❀ Ett blomstrande inlägg ❀❀❀


Hallå hallå! Idag blir det ett blomstrande inlägg:). Äntligen har mitt lilla projekt torkat. Jag har målat mitt planteringsbord vitt och byggt till hyllan i mitten för mer förvaring. Det blev så mkt finare. Det var brunt innan, om ni vill se kan ni se på bilder från april 2011 i arkivet. Nu matchar det huset mycket bättre. Jag har också gjort i ordning årets första blommor ute. 

 

 Ett keramik hjärta ligger på blomsterarrangemanget, och det lilla utkarvade hjärtat på fronten av bordet är så charmigt.

 

Köpte vita krokar och fäste på sidorna till mina redskap som jag fått av min mamma. Än så länge är det inte så mkt på bordet. Men i sommar blir det mer. 


Hjärtat har jag bundit till av kvistar från trädgården, och den fina zink väggkrukan är från Plantagen.


Det blev penseer, Bellis och lökväxter. Det ger en otrolig vårstämning.  


 

En liten tulpan i en enkel liten vas.

 

Våren är här!!!

 

Redskap som ska användas flitigt i år.


Bellis måste vara den sötaste lilla blomman som finns!!

 

Våre utelampor, är kanske inte de vackraste, men väldigt effektiva. Men ska väl så småningom upp nya här. 

 

 

Teracottakrukor är ett måste, eller hur?
Nu längtar jag så oerhört mycket tills man kan köpa lite fina sittdynor och dukar till terassen, och det nya möblemanget som förhoppningsvis inte dröjer så länge innan det handlas. Vita trämöbler, pastellfärgade dukar från Greet gate och blomlådor överallt....Åhhh är inte våren och sommaren det finaste som finns i hela världen???


Det här har gett mersmak. Så nu har jag målat gamla margarinlådor vita också, som ska sättas hjul på. (Maken frågade om jag hade tänkt måla honom vit också, man vet ju aldrig) Det ska bli årets  blomlådor på terassen, och där i ska jag ha.....rosa mårbacka såklart. Men det slutar inte där:). Ska även göra egna balkonglådor med lite hjälp av min käre far, det kommer bli så fint!

Planeringen såhär års är nästan det roligaste, eller hur?

Nu ska vi sätta tänderna i årets premiärgrillning, mums!

Tack för titten fina ni, och tack för era gulliga ord om mitt hem, det värmer!