tirsdag 23. mars 2010

Vackra ting från butik Annalunda ting

Hej vänner. Nu är jag hemma igen, alltid lika underbart att träffa familjen, men även skönt att komma hem till sig och sitt. Min sambo hade saknat mig massor, och hemma väntade både blommor och mat, han är för underbar min lilla gubbe.

Har äntligen fått hem mitt paket från Annie, på Annalunda ting. Hur mycket fint som helst säljer hon i sin nätbutik, jag fick hålla fingrarna i styr när jag beställde. Allt var så vackert packat också, och nu går jag runt hemma och letar fina platser till allt. Jag rekomenderar varmt den här butiken.

Såhär såg allt ut när jag fick det, innan jag packade upp allt.



Och här är vad som gömde sig i de vackra paketen. Massa spetsar, te, dekorationshjärtan, tvålar, ljusklämmor, vackra kort och bilder, lavendel i strut och kakformar.













Idag har jag pysslat och städat i köket. Blev jätte nöjd med att ha min stora bricka med allt fint på. Nu känns det mer stilrent med allt på ett ställe, och eftersom jag älskar stora och rejäla saker, så passar brickan bra där. Lite av mitt pyssel från Annie har fått ta plats här också, och den lilla hjärtformade zinklådan som är från butik Inredet i Valdemarsvik, är ju så söt. Där i har har jag placerat tvålarna från Annie.









Nu väntar jag hem vårgardiner, stolsöverdrag, sängkläder, krukor och lite annat smått och gott. Våren och sommaren har väl aldrig varit så efterlängtad som det här året, eller hur. Detta blev ett väldans långt inlägg, men hade sån lust att visa er.

Njut av dagen.

Kram Camilla.