tirsdag 1. desember 2009

Idag inviger jag Julen på Riktigt!

Idag börjar Julens månad, och jag kan inte annat än att vara lycklig i hela kroppen. Det är ju så härligt nu framöver, så det är ju inte klokt. Idag har jag haft en heldag för mig själv och varit på Ikea. Var så otroligt mysigt att strosa runt där ensam, jätte lite folk och massa fina saker att titta på, eller köpa *fniss*. Hittade massa fina saker, som var jätte billiga. Kom hem med 3 fulla påsar för nästan inga pengar alls, inte dumt alltså.

För övrigt så vill jag tacka er som givit mig en award, blev jätte glad, har inte haft tid att sända vidare, men ska försöka göra det ikväll:).

Ikväll är min lilla gubbe ute och köper julklappar, så jag är ensam hemma en stund. Då passar det bra att sätta sig och blogga lite, eller hur?

Förutom Ikea, så hann jag med några andra butiker också. Granit är en favoritbutik. Där köpte jag kanelstänger och lite juldekoration. Hur mysigt som helst.

När jag kom hem satte pysselådran in, och jag tog fram allt jag hade av pyssel, och knåpade ihop diverse arrangemang, blev jätte fint. Och när jag har pysslat har jag så klart haft julmusik på högsta volym.

Underbara plädar och kuddar med monogram inhandlades på Ikea. Är så nöjd.Hämtade massa fat, mossa, hyacinter och dekoration, samt ljus jag köpte på Ikea, och knåpade ihop dessa fat.

Den vita skålen med hjärtan kostade 69 kronor, inte illa måste jag säga. Ska eventuellt dekorera ljusen lite mer sedan.

Såhär blev köket med ny gardin från Ikea, känns lite majestätiskt med lång gardin tycker jag.

Kanelstänger och julpussordet köptes på Granit.

Har köpt nya julnummret av Amelia, Vakre hjem och Bolig Pluss, så nu ska jag lusläsa.
Avslutar med att välkomna december månad, och allt som hör till. Ha en strålande dag alla underbara människor.

Kramar Camilla