tirsdag 8. desember 2009

Årets julkort klara!

Igår satt jag i flera timmar och gjorde julkort. Nu är alla klara och frankerade och ska bara läggas på lådan. Ganska skönt att ha det klart.

För övrigt så är min sambo sjuk och hemma från jobbet så det känns som helg här hemma idag, får ta hand lite extra om honom idag så han blir frisk.

I söndags skulle vi gått på husvisning. Det var ett riktigt drömhus enligt bilderna, riktigt shabby chic, stod till och med det i annonsen. Men när vi kom dit var det ingen där. Skrev ett ganska så argt mail till mäklaren. Men men, det går fler tåg. Efter det så åkte vi till ett stort köpcentrum utanför stan och handlade julklappar, det var hur mysigt som helst. Vi hyrde bil, eftersom vi inte har någon egen. Det är samma procedur som med bycyklarna, man bara tar en bil och lånar den, och ställer tillbaka den på samma ställe sedan. Dessutom är den eldriven och jätte smidig.

Imorse när jag skulle titta på min blomma på mitt bord, fick jag panik. Ännu en gång har jag blivit invaderad av spindelbebisar. Hela bordet kryllade och min nya ljusstake som det står JUL på var värst drabbad. Den är ju vit, men var då brun. Det jag tror har hänt är att jag vattnade den i går för den var så torr, och det var precis vad som behövdes för att spindeläggen skulle kläckas. Så från igår tills idag på morgonen hade minst hundra miljoner spindlar fötts på min favorithörna i hela hemmet. Pipplig som jag är med småkryp fick jag bortse från min fobi, ta ut allt ute, tvätta och diska och kasta och göra fint. Bläää säger jag bara. Inte en enda blomma kommer in här i huset mer på ett tag, hände ju samma sak för inte så länge sen.

Nu ska jag kolla runt lite här i bloggvärlden. Kramar till er alla!