tirsdag 1. mai 2012

En fantastisk 1:e maj


Tjolahopp!!!!!!!!!!!

Har ni haft en fin 1 maj? Maken och jag har jobbat som tokar. Vi har målat boden, första strykningen med vit färg. Åhh det blir så fint!

Idag visar jag lite bilder från huset och trädgården, har nämligen haft kameran i högsta hugg hela dagen:). Det är så skönt att sitta här ute på översta terassen när det här vädret äntligen kommit. Men det är inte här vi sitter vanligtvis, när vi äter och grillar osv sitter vi utanför köket på terassen. Alltså runt hörnet till höger sett från dessa bilder.Den vänstra bilden visar terassen utanför sovrummet och trappan ned till ingången. Blommorna jag planterade tidigt i våras, blommor och luktar helt underbart!
Bäcken nedanför oss pårlar och ger sommarstämning!


Här ser ni VITABOET i egen hög person, om bara ett par veckor ska hela härligheten målas och snickarglädje ska upp i krysset, plus att allt som står på terassen nede ska få flytta in i vår nya bod vilket betyder en helt tom terass att inreda med blommor och annat fint!! Det ska också planteras en hel del blommor i alla våra land, gärna i rosa och ljusa färger. Rhododendron, pioner och rabarber är något jag bara måste ha:).


Det blir ett kors med en droppe nederst som dekor! En likadan ska också upp på andra sidan huset, men där tog jag inga bilder idag:).


Här har jag tänkt vita stora korgar på vardera sida med hängblommor i:).


Dagens lunch, så ljuvligt gott ♥


Så har boden fått sin första omgång med färg, och det blev så bra. Nu smälter den lilla skapelsen in i vårt hus, och tänk så skönt att kunna förvara allt av maskiner och verktyg här inne.


Det som växer så det knakar här utanför boden, det är HALLON:).


Efter bloggningen ska jag gå och sy en gardin hit, en vit liten mini hiss gardin blir det:). Resultat kommer senare.Här uppe är terassen utanför köket med parasoll och rottingmöbler, där vi som oftast sitter.


Tänkte det kunde vara roligt med en liten rundvandring, ibland glömmer man att visa helhetsbilder:). 

Kvällsfika och lite tv, samt smörja in en solbränd kropp väntar väl såsmåningom.

Hoppas ni njuter dagen och mår gott!

Stora kramar!