fredag 21. mai 2010

Sommarens första fina loppisfynd

Idag har jag, mamma och pappa varit ute på landet hela dagen. Det har verkligen varit skönt. Blommorna stod i full blom, fåren gick och betade och lilla Oskar, bondens ponny gick så söt och tittade på oss. När pappa klippte gräset tog mamma och jag bilen till vår favoritloppis. Där fyndade vi massor. Tänkte visa det i sommar när jag har målat och gjort allt färdigt. Det jag köpte var en gigantisk bricka i silver, som kanske ska få bli vit. Tre mindre speglar med fina ramar med krusiduller, även de ska få vit färg. En stor hylla, lik en tallrikshylla samt en ram. Ramen har jag redan målat idag och så har pappa hjälpt mig med en liten idé jag snodde av min kära mor och syster. Men lite köpte jag, som är klart att användas direkt.


Dagens fynd var en sifon för 40 kr, en krona, 4 örngott, en gammal sockerkaksform fast den fick jag av mamma och så är det en ram jag köpte för 10 kr och målade vit, som pappa har satt dit hönsnät bakom. Ska hänga små saker på. Ib Laursen har liknande fast dyra. Min kostade 10 kr att göra själv.

Efter en dag på landet hade vi familjemiddag hemma hos mamma och pappa med god mat. Det är verkligen hur mysigt som helst att komma hem såhär och bara vara med familjen. Det känns lite som när man var liten igen. Hoppas ni alla haft en underbar dag i värmen. Sov gott nu!

Kram Camilla