onsdag 5. mai 2010

Min prinsessa

Dagarna har gått alldeles för fort. Min syster och min lilla systerdotter Tilda kom med kvällståget i söndags kväll. Sedan har dagarna fyllts med massa bebisgos och mys och det har verkligen varit helt underbart. Man märker hur mycket man saknar sin familj hemma i Sverige. Nu när jag kom hem från att ha föjt dem till tåget känner jag hur tomt och tyst det är hemma. En liten bebis fyller verkligen upp tomrummet, och inte vilken bebis som helst, utan den mest underbara och fantastiska i hela världen.

Det är med lite vemod i hjärtat jag skriver för jag saknar dem jätte mycket redan. Tur att jag snart ska hem och hälsa på.

Jag, syster och lilla bebben har sovit tillsammans alla nätter, och det var så kul. Tilda trodde att jag var mamma och skulle tutta på mig, hon var som en liten fågelunge som pickade, haha. Men tillslut hittade hon mammas tutte, gullunge alltså.

Man blir så fäst vid de små liven, och jag och mina systrar är så nära varandra så det blir verkligen något speciellt, en kärlek som är stark.

Tildisen 7 månader gammal på besök hos moster i Oslo.Tilda och mamma Marika, vi var på Karl Johan och shoppade lite.

Morbror Rikard är kul att leka med.

Det vackraste jag vet, är att se dig när du sover...

Tack älskade syster och mosters ögonsten för jätte fina dagar.

Men nu är det vardag igen. I morgon ska jag visa er en liten tjuvkik på brudklänningen, hoppas ni vill se.

Ha en fin dag nu i solen.

Stor kram Camilla.