onsdag 21. oktober 2009

Glad tröstprisvinnare

I morse när jag loggade in på datorn och började läsa mina favoritbloggar, satt jag nästan kaffet i halsen. Jeanette, som bloggar på Jeanetteshus.com hade gjort ett inlägg om sin senaste tävling, och då skrivit vilka som vunnit. Jag blev helt till mig när jag läste att jag kom på andra plats och att jag har vunnit ett tröstpris som nu är på väg hem till mig. Har aldrig haft speciell tur i spel och tävlingar, men idag vände turen. Väntar med spänning på den lilla gåvan. Tusen tack Jeanette.

Dagen idag har inte varit så jätte spännande, är fortfarande sjuk och ligger i soffan med näsdukar och te. Men tror att efter en lång natts sömn, så ska jag nog må bättre. Tar med jämna mellanrum turen in till köket för att smygkika ut mot sophuset, om stegen är kvar som jag skrev om igår, och det är den. Frågan är bara hur länge till.

Vill tacka alla er som läst min blogg sedan jag startade den i Lördags. Hade väldigt många läsare igår och det är ju så kul och inspirerande. Det värmer verkligen att ni tittar in hos mig. Nu ska jag ta en lång stund här i soffan, inne hos er andra, och läsa om era fina hem.

Kram och Ta hand om Er.