lørdag 28. mai 2011

Sommarkök ♥

Hej på er!

Hoppas ni alla har det jätte bra där ute! Här är inte vädret så fint, men vi har det mysigt i alla fall. Möbeljakten fortsatte idag. Vi skrev en lista med alla butiker vi hade lust att besöka. La in allt i gps:en och satte kurs mot möbelbutikerna. Vi tror att vi har bestämt oss för ett matsalsbord. Vi både blev helt förälskade första gången vi såg det för första gången för ett par veckor sedan, och vi kan inte sluta tänka på det. Så varje gång vi ser ett annat jämför vi det med detta bord. Med plats för 16 personer ska vi nog kunna ha många härliga middagsbjudningar;). Nu gäller det bara att hitta minst 10 matchande stolar till också.

Har gjort lite sommarfint i köket med mina blommor och örter ♥ Både i köksfönstret och på tallrikshyllan har en liten mårbacka fått ta plats och på bordet står mitt senaste fynd. En vacker kupa på fot från Miljögården. Fin att dekorera med en liten snipa med små blommor i. På bordet ligger också en helt fantastisk trädgårdsbok jag fått av min lilla mamma. Man behöver bara se på omslaget så blir man inspirerad. Jag planerar just nu vart vi ska ha magnolian.

För övrigt känns livet bra härligt just nu. Huset börjar ta form, om fyra veckor börjar min femveckors semester och vilken dag som helst nu blir jag moster igen och min älskade lillasyster blir mamma för första gången, det är så underbart!

En riktigt skön och trevlig helg vidare önskar jag er alla!