søndag 31. oktober 2010

Uppe med tuppen ♥God morgon på er!

Söndag morgon och jag sitter uppe redan kl 8. Nej ni, det tillhör inte vanligheterna. Men jag har så mycket i huvudet, så mycket jag tänker på och så är det så mysigt att gå upp tidigt ibland, fast man är ledig.

Jag smög försiktigt upp utan att väcka mitt hjärta, tände massa ljus, och satte på Leilas jul på tvn. Det är söndagsmys på hög nivå. Har redan hunnit skriva massor i min julbok, så nu är det bara att börja handla julklapparna också. Det är ju så mycket lättare med listor. Hur gör ni?

Jag är lite i valet och kvalet det här hur mycket energi man ska lägga på julstöket i år. Vi vill ju flytta till hus, och vem vet, det kanske händer fortare än man anar, är det då vits att plocka fram allt man äger och har av julkartonger, när man ändå är i full fart med allt kaos som hör till en eventuell flytt. Jag är verkligen kluven när det gäller det här, julälskare som jag är. Har ni tips på hur jag ska göra detta och hur jag ska tänka så blir jag jätte glad. Vill ju ha en underbar och mysig jul, men vill inte göra massa extra arbete heller, när en flytt är nog så jobbig redan innan.

Många tankar och funderingar här, men jag är säker på att ni har något bra tips till mig, ni underbara! Mailegnissarna åker fram, hur som helst, det är ett som är säkert .

I morgon är det november redan, vilket betyder 4 veckor till advent. Är det inte fantastiskt?

Ha nu en underbar söndag och njut av att ha det lugnt och skönt!