lørdag 24. juli 2010

Sol, vind & vatten...och en av många gåvor

Hej på er i värmen. Vilken underbar sommar vi har just nu. Nu har vi varit i Sverige i två veckor där det var tropisk hetta vilket inte var helt fel, och sista veckan har vi bilat runt i Norge. Vi har varit i Hardanger, Bergen och Stavanger. Vi har bott i mannens föräldrars sommarhus, och så resten på hotell. I Stavanger bodde vi på Sola strandhotell, ett riktigt kap som jag varmt rekommenderar till er som har vägarna förbi Stavanger. Långa vita sandstränder med grästuvor längs med kanterna och så en helt fantastisk utsikt.

Vi har haft det helt underbart, och vädret har för det mesta varit på vår sida. Idag tog vi bilen till Hvervenbukta, letade upp en klippa, och där har vi sen legat hela dagen lång och solat, badat, grillat och bara myst. Om vädret fortsätter så här så har man ju faktiskt kvällar och helger ledigt tillsammans så man kan njuta av sommaren länge. På måndag får vi besök av mamma och pappa, ska bli mysigt. Då blir det nog lite loppis igen, det brukar bli det när mamma och jag gaddar ihop oss.


En av många fina gåvor vi fick till bröllopet var den här underbara grytan som jag suktat efter så länge. En vit Le Creuset.


Den gör sig så bra i vårt vita kök.


Här har vi spenderat dagen, ljuvligt!

Sänder alla som läser en kram, och önskar er en fin vecka.

Kram Camilla