søndag 27. juni 2010

Vårt bröllop 5 juni 2010

Hej kära vänner. Nu förstår ni, är vi tillbaka på hemmaplan igen. Vi har haft det helt magiskt på Hawaii. Allt har varit som en saga och bröllopet var helt magiskt. Blir tårögd när jag tänker tillbaka.

Vi gifte oss i Köpenhamn, i den norska sjömanskyrkan, med våra närmaste i familjen. Vi bodde alla på ett fint hotell under helgen och på lördagen var vigseln. Vädret var helt perfekt och allt gick efter planerna. Min dag började hos frisören där jag blev så ompysslad med champagne och en superduktig frisör. Gjorde lockar i hela håret och fick en enkel romantisk make up, kände mig som en prinsessa. Vigselceremonin var sagolik och middagen efter var helt magnifik. Dagen efter, på söndagen åkte våra familjer hem igen och jag och Rikard åkte till flygplatsen och bodde på Hotel Hilton över natten, för tåget vidare mot USA gick så tidigt på måndagen sedan. Resan till Hawaii gick helt strålande, det var långt att åka såklart, andra sidan av jordklotet, men det gick förvånansvärt fort ändå, ca 20 timmar:). Det kommer ett inlägg om resan senare.

Här blir vi man och hustru.Nu är vi hemma i Oslo, första gången som man och hustru och det är en fantastisk känsla. Man är nykär igen och man svävar på små mjuka moln.

Hoppas alla haft en underbar midsommar här hemma. Snart packar jag resväskan igen, ska hem till familjen i Sverige och fira midsommar, lite sent men bättre sent än aldrig. Sedan kommer R efter när han får semester.

Stor kram Camilla