fredag 17. desember 2010

God Jul ♥

Tiden flyger när man har kul sa alltid de vuxna när man var liten. Och det gör den verkligen. Fast här beror det mer på mycket jobb och inte så mycket ledig tid. Nu har jag inte bloggat på jätte länge igen. Känner att jag behöver en nystart med det här med bloggandet. Jag har helt enkelt tappat lite lust. Samma utseende på bloggen (svårt att byta här på blogspot tycker jag), alltid bilder på samma saker (bor så trångt så har inga rum att visa).

Jag tror att jag kommer tillbaka efter jul och nyår med en helt ny blogg, fast samma adress:).

Jag är klar med alla julklappar, puhh. Köpte alla i Köpenhamn förre helgen där vi förresten hade det helt fantastiskt, jätte mysigt. Gick amok i år med klapparna, men jag har inte sett familjen på 1/2 år förutom en kort helg i september så jag ville skämma bort dom alla i år.

Ikväll ska jag ligga i soffan, titta på allt fint julpynt hemma, dricka glögg och bara känna julefriden sänka sig. Utan måste och krav.

Då vill jag önska alla en helt fanstisk jul, och ett gott nytt år.

Tack till alla som läser min blogg och kommenterar så fint.

Nästa år blir jag en bättre bloggare då vi förhoppningsvis flyttar till ett stort hus där jag har massor att visa, och dessutom har en ny systemkamera:).

GOD JUL


Kram från Camilla.